When You Can Live Forever. What Do You Live For?

Rosamund Pike - Filmografie

8. února 2008 v 11:24 | Anya |  Rosamund Pike
FILMOGRAFIE:

Caitlin (2008) (in production) .... Young Caitlin Thomas
Jackboots on Whitehall (2008) (post-production) (voice) .... Daisy
Devil You Know (2008) .... Zoe Hughes
Fugitive Pieces (2007) .... Alex
Okamzik zlomu (Fracture) (2007) .... Nikki Gardner
Doom (2005) .... Samantha Grimm
Pycha a predsudek (Pride & Prejudice) (2005) .... Jane Bennet
Libertin (The Libertine) (2004) .... Elizabeth Malet
Promised Land (2004/II) .... Rose
Dnes neumirej (Die Another Day) (2002) .... Miranda Frost
Foylova valka ("Foyle's War") .... Sarah Beaumont (1 episode, 2002)
"Love in a Cold Climate" (2001) (mini) TV mini-series .... Fanny
Trial & Retribution IV (2000) (TV) .... Lucy
"Wives and Daughters" (1999) (mini) TV mini-series .... Lady Harriet Cumnor
Takove anglicke manzelstvi (A Rather English Marriage) (1998) (TV) .... Celia
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama